.

Мисия

 • 140 години свобода

  Крайна дата: 1 Април 2018

  На 3 март тази година честваме 140 години от Освобождението на България от турско робство. Националният трибагреник ще бъде издигнат на тържествени церемонии в цялата страна. Празникът ще бъде отбелязан с различни прояви. Как празнувате в страната и чужбина - очакваме вашите снимки и видеоматериали в новата мисия на "Аз, репортерът".

 • Улови Коледния дух

  Крайна дата: 31 Януари 2018

  Рождество Христово – Коледа, е един от най-големите християнски празници. На него се чества раждането на Сина Божий Исус Христос. В народния календар Рождество Христово започва в полунощ с обичая коледуване.

  Радостното настроение вече започва да се усеща – все повече градове блесват в празнични светлини. На Коледа всичко блести по-силно, усмивките са повече, доброто е навсякъде.

  Какво е Коледа за вас – празничната украса, топлите моменти с близките, специалната трапеза или нещо друго – очакваме вашите снимки и видеоматериали в новата мисия на „Аз, репортерът” – Улови Коледния дух.

 • Да изчистим България заедно

  Крайна дата: 28 Октомври 2017

  Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV е най-мащабната доброволческа инициатива у нас. Стотици хиляди доброволци ще излязат на 16 септември, за да покажат, че заедно можем да изчистим боклука от България. Както всяка година, очакваме вашите снимки и видеа от почистването в „Аз, репортерът”.

 • Стара Загора – най-добрият град за живеене

  Крайна дата: 29 Юли 2017

  Стара Загора е най-добрият град за живеене в България, сочи класация. Конкурсът на Дарик радио се провежда за десета поредна година. Стара Загора получи най-много точки в специалните критерии, които най-общо описват очакванията на съвременния човек за града, в който работи и живее. Сред тях са екологично състояние, ниво на инвестиции, нови работни места, възможност за отглеждане на деца, медицински апаратури, образователни институции и други. Очакваме вашите снимки от града в новата мисия на "Аз, репортерът".

 • Великден

  Крайна дата: 3 Юни 2017

  Християните посрещнаха най-големия празник – Възкресение Христово. Вечерта преди полунощ в църквите се отслужва тържествено богослужение, а при обявяване на Възкресението свещеникът изнася свещ, от която всички присъстващи палят своите свещи, които да занесат у дома си. Според традицията след Възкресение християните се чукат с боядисани яйца. Очакваме вашите снимки по темата в „Аз, репортерът”.

 • Магията на Коледа

  Крайна дата: 1 Февруари 2017

  Рождество Христово – Коледа, е един от най-големите християнски празници. На него се чества раждането на Сина Божий Исус Христос. В народния календар Рождество Христово започва в полунощ с обичая коледуване. На Коледа всичко блести по-силно, усмивките са повече, доброто е навсякъде. Покажете ни какво е за вас коледната магия в новата мисия на „Аз, репортерът”.