.

Мисия

 • Веселата страна на зимата

  Крайна дата: 31 Март 2017

  Снегът е радост за малки и големи. Въпреки студа, едни от най-забавните снимки са именно зимните – било то с децата навън, с домашните любимци на разходка, или със снежните човеци. Покажете ни вашите забавни моменти в новата мисия на „Аз, репортерът” – Веселата страна на зимата.

 • Зимни неволи

  Крайна дата: 31 Март 2017

  Освен радост за децата, снегът често води до хаос по пътищата, задръствания и инциденти. Каква е ситуацията при вас, почистени ли са пътищата – очакваме вашите снимки и видеоматериали в новата мисия на „Аз, репортерът” – Зимни неволи.

 • Изборни неволи

  Крайна дата: 31 Май 2017

  По време на избори и предизборни кампании нерядко откриваме нередности и нарушения, както във времето преди тях, така и в деня на самия вот.

  Ако станете свидетели на такива, споделете ги с нас – тук, в „Аз, репортерът”!

 • Куриози в столичния градски транспорт

  Крайна дата: 1 Юни 2017

  Цената на билетите за столичния градски транспорт скочи на 1,60 лв. Ако сте свидетели на нередности и куриозни случки и искате да подаде сигнал, участвайте в новата ни мисия „Куриози в столичния градски транспорт”.

  Очакваме вашите снимки и видеоклипове!

 • Магията на Коледа

  Крайна дата: 1 Февруари 2017

  Рождество Христово – Коледа, е един от най-големите християнски празници. На него се чества раждането на Сина Божий Исус Христос. В народния календар Рождество Христово започва в полунощ с обичая коледуване. На Коледа всичко блести по-силно, усмивките са повече, доброто е навсякъде. Покажете ни какво е за вас коледната магия в новата мисия на „Аз, репортерът”.

 • Да изчистим България заедно

  Крайна дата: 1 Юли 2016

  Хиляди тонове отпадъци се изхвърлят в природата всяка година. През 2012 г. под егидата на bTV цяла България се обедини в доброволческата кампания „Да изчистим България Заедно”. Мисията - страната да стане по-чиста.

  На 4 юни 2016 г. ще бъде петото поред голямо чистене. Покажете ни къде почиствахте и какви странни отпадъци намерихте, как изглежда мястото, след като боклуците са събрани. Очакваме вашите снимки и видеоматериали в новата мисия на „Аз, репортерът” – „Да изчистим България заедно”.