.

Мисия

 • Стара Загора – най-добрият град за живеене

  Крайна дата: 29 Юли 2017

  Стара Загора е най-добрият град за живеене в България, сочи класация. Конкурсът на Дарик радио се провежда за десета поредна година. Стара Загора получи най-много точки в специалните критерии, които най-общо описват очакванията на съвременния човек за града, в който работи и живее. Сред тях са екологично състояние, ниво на инвестиции, нови работни места, възможност за отглеждане на деца, медицински апаратури, образователни институции и други. Очакваме вашите снимки от града в новата мисия на "Аз, репортерът".

 • Великден

  Крайна дата: 3 Юни 2017

  Християните посрещнаха най-големия празник – Възкресение Христово. Вечерта преди полунощ в църквите се отслужва тържествено богослужение, а при обявяване на Възкресението свещеникът изнася свещ, от която всички присъстващи палят своите свещи, които да занесат у дома си. Според традицията след Възкресение християните се чукат с боядисани яйца. Очакваме вашите снимки по темата в „Аз, репортерът”.

 • Изборни неволи

  Крайна дата: 31 Май 2017

  По време на избори и предизборни кампании нерядко откриваме нередности и нарушения, както във времето преди тях, така и в деня на самия вот.

  Ако станете свидетели на такива, споделете ги с нас – тук, в „Аз, репортерът”!

 • Куриози в столичния градски транспорт

  Крайна дата: 1 Юни 2017

  Цената на билетите за столичния градски транспорт скочи на 1,60 лв. Ако сте свидетели на нередности и куриозни случки и искате да подаде сигнал, участвайте в новата ни мисия „Куриози в столичния градски транспорт”.

  Очакваме вашите снимки и видеоклипове!

 • Магията на Коледа

  Крайна дата: 1 Февруари 2017

  Рождество Христово – Коледа, е един от най-големите християнски празници. На него се чества раждането на Сина Божий Исус Христос. В народния календар Рождество Христово започва в полунощ с обичая коледуване. На Коледа всичко блести по-силно, усмивките са повече, доброто е навсякъде. Покажете ни какво е за вас коледната магия в новата мисия на „Аз, репортерът”.

 • Веселата страна на зимата

  Крайна дата: 31 Март 2017

  Снегът е радост за малки и големи. Въпреки студа, едни от най-забавните снимки са именно зимните – било то с децата навън, с домашните любимци на разходка, или със снежните човеци. Покажете ни вашите забавни моменти в новата мисия на „Аз, репортерът” – Веселата страна на зимата.