.

Конкурс

 • V1 Challenge - Стара Загора

  Уникалният автомобилен шампионат V1 Challenge България се завръща в Стара Загора! Тази неделя, 20-ти септември, атрактивната надпревара ще вдигне адреналина на жителите на Стара Загора от 14 часа на обособеното трасе от булеварди “Славянски”, “Анастасия Тошева” и “Динчо Стаев”. Очакваме Ви на трасето, готови да заснемете интересни, вълнуващи и екшън моменти от състезанието за “Аз, репортерът”. Екипът на V1 Challenge Bulgaria ще избере най-атрактивната снимка, наградата за която е VIP пас за двама за някой от следващите кръгове на шампионата в Благоевград или София. Очакваме вашите екшън кадри!

 • V1 Challenge в София - споделете вашите снимки и видео!

  Крайна дата: 30 Декември 2015

  Финалът на шампионата V1 Challenge Bulgaria е тази неделя, 8 ноември, от 12 часа на паркинга на IKEA в София.
  Очаква ни един истински празник на автомобилния спорт! 4 часа екшън, адреналин и страхотни надпревари. Очакваме Ви на трасето, готови да заснемете интересни, вълнуващи и екшън моменти от състезанието за "Аз, репортерът". Екипът на V1 Challenge Bulgaria ще избере най-атрактивната снимка, наградата за която е VIP пас за двама за официалната церемония по награждаване на шампионата през Декември. Очакваме вашите екшън кадри!

 • Автосалон София - Selfie с мечтаната кола

  Крайна дата: 25 Октомври 2015

  Предстои най-мащабният Автосалон София

  Автосалон София не спира да се развива. Българското изложение ще се проведе за пръв път от 17 до 25 октомври, а списъкът с премиерите ще надхвърли 100 модела. В столицата ще дебютира есенцията от световните изложения в Женева, Шанхай и Франкфурт.

  Отново домакин на изложението е Интер експо център. Освен премиерите на салона се очакват прототипи, състезателни болиди, авангардни прототипи от бъдещето и автомобили с алтернативно задвижване, както и по-качествени фирмени щандове. Разбира се, ще има много съпътстващи събития.

  ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ 17.10-24.10. 2015

  РАБОТНО ВРЕМЕ 10.00 – 20.00

  НА ИЗЛОЖЕНИЕТО МОГАТ ДА СЕ ТЕСТВАТ НАД 50 АВТОМОБИЛА

 • Нов кръг на V1 Challenge - във Варна!

  Крайна дата: 1 Октомври 2015

  На 30 август (неделя) в 10 часа атрактивният шампионат V1 Challenge Bulgaria ще акустира на Картинг Писта Варна, квартал Виница! Очакваме Ви на пистата, готови да заснемете интересни, вълнуващи и екшън моменти от състезанието за “Аз, репортерът”. Екипът на V1 Challenge Bulgaria ще избере най-атрактивната снимка, наградата за която е VIP пас за двама за някой от следващите кръгове на шампионата в Стара Загора, Благоевград или София. Очакваме вашите екшън кадри!

 • V1 Challenge във Велико Търново - споделете вашите снимки и видео!

  Крайна дата: 8 Септември 2015

  Уникалният автомобилен шампионат V1 Challenge България ще посети за първи път Велико Търново! Тази неделя, 9-ти Август, атрактивното състезание ще вдигне адреналина на жителите на старата столица от 16 часа на площад “Майка България”! Очакваме Ви на трасето, готови да заснемете интересни, вълнуващи и екшън моменти от състезанието за “Аз, репортерът”. Екипът на V1 Challenge Bulgaria ще избере най-атрактивната снимка, наградата за която е VIP пас за двама за някой от следващите кръгове на шампионата във Варна, Стара Загора, Благоевград или София. Очакваме вашите екшън кадри!

 • V1 Challenge на писта Дракон - очакваме вашите екшън кадри!

  Крайна дата: 19 Юли 2015
  На 21 Юни (неделя) атрактивният шампионат V1 Challenge Bulgaria ще е част от двудневния празник на моторните спортове на Писта Дракон, с. Калояново. Очакваме Ви на трасето, готови да заснемете интересни, вълнуващи и екшън моменти от състезанието за "Аз, репортерът". Екипът на V1 Challenge Bulgaria ще избере най-атрактивната снимка, наградата за която е VIP пас за двама за някой от следващите кръгове на шампионата във Варна, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград или София. Очакваме вашите екшън кадри!